Nomess Copenhagen Balsabox

Tiesin jo ennen muuttoa Suomesta Ruåtsiin, ettei mulla olisi täällä kunnollista peiliä, joten sellainen oli hakusessa viime kesänä. Bongasin Helsingin keskustan Stockmannilla tanskalaisen Nomess Copenhagen- sisustusfirman säilytyslaatikon, jossa on peili ja tilaa esim. meikeille. Ihastuin laatikkoon välittömästi, mutta valitettavasti sitä oli Stokkalla sillä hetkellä saatavilla vain puunvärisenä. Halusin sen tummana, koska suurin osa huonekaluistani on maalattu tummaksi. Kysyin onko tuotetta tulossa lähiaikoina ja mulle luvattiin laittaa tekstari, kun tuotetta olisi taas saatavilla. Odottelin pari viikkoa, kunnes oli muuton aika ja laatikko jäi ostamatta.

Katselin netistä myös muita pöytäpeilejä, mutta Balsabox vaikutti ylivoimaisen käytännölliseltä verrattuna niihin. Aloin muutettuani etsimään laatikkoa ruotsalaisista verkkokaupoista ja rum21.se:llä oli oikeaa väriä valikoimassaan. Tilasin laatikon samantien ja se saapui pari päivää myöhemmin. Maksoin muistaakseni noin 150 euroa, mutta tällä hetkellä Balsabox näyttää maksavan päälle satasen.

Nomess

Oon aina ollut vähän prinsessa ja Balsabox on luultavasti yksi parhaista asioista mitä olen pitkään aikaan ostanut. Se on yksinkertainen ja kaunis. Peili on irtonainen ja sitä voi pitää pysty- tai vaakasuunnassa, tai laatikon kantena. Ainoa miinuspuoli on se, että laatikkoon jää helposti sormenjälkiä, jos kädet on yhtään rasvaiset. Asun siis kämppiksen kanssa ja en ole itse kalustanut tätä asuntoa, tai huonettani ja huone tuntuu heti jotenkin kodikkaammalta, kun siinä on edes jotain omaa.

Nomess-3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s