Tekosyy syödä sokeria joka päivä: joulu

Oon oikeastaan jo antanut periksi ja jatkanut hyvin sokeripitoisella ruokavaliolla ja koska joulu on tulossa, oli tietysti pakko saada pipareita. Ruåtsin erikoisuus on se, ettei täältä saa kaupoista valmista piparitaikinaa, tai oikeastaan mitään muutakaan taikinaa, joten jouduin tyytymään valmiisiin piparkakkuihin. Pelkät sydämet on tosin aika tylsiä, joten päätin vähän askarrella ja ostin myös koristeita.Blog-2Tykkään piirtää ja muutenkin askarrella, joten koin koristelun olevan varsin terapeuttista toimintaa. Kokemusta vahvisti se, että olin taas hajottanut puhelimen laturin, enkä päässyt Snapchattiin prosessin aikana… Ja huomenna tulen Suomeen pariksi viikoksi! Katsotaan paljonko sokeria tulee syötyä ja toivottavasti joulupukki jättää sen jokavuotisen suklaarasian tuomatta.   BloggPS. Olen tänään syönyt vain yhden chokladbollin, pipareita ei ole tehnyt mieli! ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s