2015 Parhaat

Keräsin tähän 2015 parhaat muistot! Vuoteen on mahtunut yllättävän paljon, olen oppinut uusia asioita, tavannut mielettömiä ihmisiä ja muuttanut pois Suomesta. Oon miettinyt, pitäiskö tehdä joku uuden vuoden lupaus, mutten vielä keksinyt mitään erityistä mitä haluaisin toteuttaa… Ehkä yrittää puhua ruotsia edes vähän joka päivä.

Matkustus: 2015 alkoi Etelä-Koreassa. Käytiin ensin Busanissa, jonka jälkeen juhlittiin uutta vuotta pääkaupungissa Soulissa. Asuin Soulissa vajaa puoli vuotta vuonna 2013 ja ikävä on edelleen kova. Korealaiset on ihania ja nähtävää ja tehtävää riittää aina. IMG_9262Uuden vuoden päivänä matkustettiin Filippiineille!IMG_9608

Palapelit: Kasailen palapelejä aina kun tulee tilaisuus, tämän hetkiseen asuntoon ei kämppiksestä johtuen oikein isommat palapelit mahdu, mutta Suomessa olen kasannut palapelejä vanhempieni luona. Ajattelin tulla kesäksi Suomeen ja kuvata taas jonkun massiivisen palapeli-timelapse videon. IMG_0307

Käsilläseisonta: Harrastin tankotanssia pari vuotta ja jouduin alkukeväästä pitämään pienen tauon selkäongelmista johtuen. Tajusin niihin aikoihin, että osaan muutakin kuin kiipeillä tangolla: osaan seistä ja kävellä käsilläni. Olen osannut viimeiset 15 vuotta, mutta kuluneen vuoden aikana sain homman oikeasti haltuun. Ensi vuoden tavoitteena on oppia seisomaan yhdellä kädellä.

Hs.color

Pride: En ole ihmisoikeusaktivisti, mutta Pride-kulkue on ehkä Helsingin kaunein tapahtuma. Tykkään ilmapalloista, joten kävin vähän kuvailemassa Pride-tunnelmia. Kävin myös Umeå Pridessa, joka kaikessa pienuudessaan oli erittäin vaikuttava.

IMG_0629

Kaljakellunta: Vuoden paras tapahtuma on aina Vantaalla järjestettävä Kaljakellunta. Olen ollut mukana nyt useampana vuotena ja hauskaa on aina. Sää ei ollut erityisen lämmin, toisin kuin aiempina vuosina, joten kellunta jäi aavistuksen lyhyeksi. IMG_5243

Flow: Kävin ensimmäistä kertaa Flow-festareilla. Pet Shop Boys oli 👌🏼❣️

IMG_5369

Ruåtsi: Muutin elokuussa Uumajaan. En luultavasti tule asumaan siellä enää opiskelujen jälkeen, paitsi jos löytyy jotain joka kääntää mun pään. Mutta Ruotsissa on tapahtunut paljon ikimuistoisia asioita. En esim. ollut koskaan ennen nähnyt revontulia!

IMG_9068

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s