En toivonut mitään, mutta…

Kai sitä on tullut aikuistuttua, kun parasta joulussa ei ole enää lahjojen saaminen. En ole moneen vuoteen toivonut mitään, mutta aina paketteja kuitenkin tulee. Yleensä parhaat on niitä yksinkertaisimpia ja käytännöllisimpiä. Joku kertoi kuinka ihanaa on saada lahjaksi vessapaperia ja tiskiainetta. Tässä kivoimmat mitä sain jouluna, toki olen kiitollinen kaikista saamistani lahjoista. 🙂IMG_9195

Kalenteri oli ollut ostoslistalla jo jonkin aikaa, mutta päätin odottaa joulun yli, koska joskus aiemminkin olen saanut pukilta kalentereita. En tiedä kuka kyseisen kalenterin osti ja mistä, mutta se on ihana. Paperikalenterit on niin paljon kivempia kuin joku kännykän outlook- tai google-kalenteri. Tykkään erityisesti myös kirjanmerkkinauhoista, sivujen taittelu ja repiminen saa kalenterin näyttämään epäsiistiltä.

IMG_9215

Kalevala Korun pore-käsikoru oli toinen ehdoton suosikki. En korvakoruja lukuunottamatta oikeastaan käytä koruja, mutta tää oli niin kaunis että olen pitänyt sitä joka päivä.

IMG_9201

Koru on yksinkertainen ja kirkas helmi sopii kaikkien värien kanssa yhteen, joten se on helppo yhdistää vaatteisiin ja muihin asusteisiin.

IMG_9204

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s