Tatuoinninpoisto

Tasan kaksi vuotta takaperin otin käsivarteen suht ison kultakalatatskan. Siitä ei tullut ihan sitä, mitä olin halunnut, mutta yritin parin kuukauden ajan uskotella itselleni, etä pidän siitä. Sitten eräänä päivänä sain tarpeekseni ja päätin poistattaa sen. En ole aktiivisesti dokumentoinut prosessia, koska en ole tästä erityisen ylpeä. Halusin nyt kuitenkin jakaa kokemukseni, koska tää asia koskettaa nykyisin valitettavan monia ja olen itsekin etsinyt aktiivisesti muiden jakamia kokemuksia tatuoinninpoistosta. Tatuointi oli ihan siististi tehty, mutta isompi ja ei ihan sen tyylinen, kuin mitä olin halunnut. Mulla on kyljessä toinen tatuointi, jota on myös laseroitu, mutta siitä lisää mahdollisesti myöhemmin. Yhteensä tatskoja mulla on noin kymmenen. Tähän asti sekä käsi, että kylki on laseroitu aina samalla kertaa, tänään kävin laseroimassa vain käden, koska haluan sen nyt ensin pois. Keskityn kylkeen sitten myöhemmin.

Tatuointi ennen poistoa
Tatuointi ennen poistamisen aloitusta.

Kävin Suomessa Plastic Surgery Centerissä noin kahdeksan kertaa, värit lähti melkein kokonaan, mutta ääriviivat jäi selvästi näkyviin. Tarkoituksena on ottaa peitekuva kunhan viivat haalistuu vähän lisää.

Muutin Ruotsiin viime syksynä ja pidin parin kuukauden tauon laseroinnista. Kävin sen jälkeen kaksi kertaa Tukholmassa Eraze- nimisessä paikassa. Niillä on käytössä Picosure-merkkinen laseri, joka on ainakin tarinan mukaan edistyneempi, kuin muut laitteet. Sattui ainakin huomattavasti vähemmän, eikä jättänyt ihoa yhtä pahan näköiseksi, kuin muut laserit. Vaikea sanoa, paljonko väriä lähti, koska en ottanut ennen / jälkeen kuvia. Mustat viivat näkyi kuitenkin edelleen. Olen laseroitaessa käyttänyt aina puudutusrasvaa paitsi Picosuren kanssa, enkä usko että siitä olisi ollut erityisemmin apua, se sattuu joka tapauksessa, mutta rasva saattaa vähän helpottaa kipua.

Tatuoinnin poisto

Tukholman reissua ei ole hetkeen tiedossa, joten kävin tänään Uumajassa Estetic Walk-in-nimisessä paikassa. Vain käsi laseroitiin, hinta oli 1000 kruunua, eli vähän päälle 100 euroa, paljon edullisempi, kuin aiemmissa paikoissa. Sattui, mutta ei mitenkään sietämättömän paljon. Toimenpiteen jälkeen en tiennyt olisko pitänyt itkeä vai nauraa, tatuointi on aiemminkin ollut punainen, turvonnut ja verestävä laseroinnin jälkeen, mutta ei koskaan tässä mittakaavassa. Haluaisin pitää paitaa, koska toi käsi on niin kaameen näkönen että voin itsekin pahoin, mutta sattuu niin paljon, ettei pysty. Näyttää ihan siltä kuin käsi olisi valeltu ketsupilla. Huomenna näkee miten isot rakkulat tulee. Ja nyt kun katsoo tota ensimmäistä kuvaa, se on tosi kaunis tähän verrattuna, mutta ehkä jonain päivänä mulla on tässäkin käsivarressa jotain, mistä oikeasti pidän.

Tatuoinnin poisto

Seuraavan aamun tunnelmat alla… Se on kipeä, mutta pystyy jo rasvaamaan ihan hyvin. Eniten pelottaa se, että noi rakkulat puhkeaa. Ehkä viikon päästä pystyy pitämään taas T-paitaa ja käymään salilla normaalisti. Oon aiemminkin peitellyt kättä laseroinnin jälkeen, mutta näin kamalalta se ei koskaan ennen ole näyttänyt. Päivitän kuulumisia, kunhan se paranee. (Ja ehkä myös laadukkaampia kuvia.)

Tatuoinnin poisto

Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla, älä klikkaa jos tekee pahaa.

2 thoughts on “Tatuoinninpoisto

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s